Forum Gündemi:
Web Sitesi Logosu

Konu Başlığı : WoW Meslekler Smelt Dark Iron Ore Nedir, Nasıl Öğrenilir?

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : burakgungor
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Süper Moderatör
******
202
mesajlar
202
konular
1
REP PUANI
12-07-2019
(Kayıt Tarihi)
(Cinsiyet)
#1
27-07-2019, Saat: 11:17
Smelt Dark Iron OreDark Iron Bar üretmek için gereken bir Mining yeteneğidir ancak normal madenler gibi Mining eğitmenlerinden öğrenilememektedir.


Bunu öğrenebilmek için, yanınızda bazı materyallerle birlikte, Blackrock Depths zindanını ziyaret etmelisiniz.

Yeteneği, bir Blackrock Depths bossu olan Gloom'rel'den öğrenebilmektesiniz. Ancak, bunun için Gloom'rel'in size saldırmaya başlayacağı The Seven'ı başlatmamalısınız (yani Doom'rel ile konuşmamalısınız).

Yanınızda aşağıdaki materyallerle birlikte Gloom'rel ile konuşun:
[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FZ6jTxEp.jpg]

Odaya girip Gloom'rel'e tıkladığınızda bir konuşma seçeneği yer alacaktır. Bu seçeneğe tıklayın, ardından bossun yanında bir Spectral Chalice ortaya çıkacaktır. Bu objeye tıklayarakThe Spectral Chaliceadlı görevi kabul edin ve tamamlayın.

[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2F6b9SWLY.jpg]

Daha sonra Gloom'rel ile tekrar konuşun ve karşınıza çıkacak olan konuşma seçeneğine tıklayın. Smelt Dark Iron Ore yeteneğinizi öğrenmiş olacaksınız.

[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2F43sjMtz.jpg]

[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FGeJpk2d.jpg]

Eğer ileride Mining mesleğinizi silip, sonradan tekrardan alırsanız, Gloom'rel ile tekrar konuşursanız hiçbir materyal gerekmeden ücretsiz olarak yeniden Smelt Dark Iron Ore yeteneğinizi kazanabilirsiniz.

Ek olarak, Dark Iron Ore'larınızı Dark Iron Bar'a dönüştürmek için normal forge'ları kullanamazsınız. Bunun için yine Blackrock Depths'te bulunan adlı forge'u kullanmalısınız (resim). Zindan içindeki konumu için tıklayın(Molten Core giriş portalına giden köprüye girmeden, soldan ilerleyin).


Hızlı Menü:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi