Forum Gündemi:
Web Sitesi Logosu

Konu Başlığı : Rappelz Online Eşya Tamir / Restorasyon / Şarj Rehberi

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : burakgungor
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Süper Moderatör
******
202
mesajlar
202
konular
1
REP PUANI
12-07-2019
(Kayıt Tarihi)
(Cinsiyet)
#1
27-07-2019, Saat: 09:36
SÜREKLİLİK

Süreklilik kavramı oyundaki bir çok eşya için geçerlidir. Bunlar başlıca zırhlar, silahlar, aksesuarlar, boss kartları ve sihirlendirilmiş yaratıklardır. Yüksek emel eşyalar öldüğünüzde, hasar aldığınızda ve kullandığınızda azalan süreklilik içerirler. Süreklilik Tamir penceresinde yer alan Boyut Taşının şarj edilmesi ile yeniden doldurulabilir.

SÜREKLİLİĞİN RESTORE EDİLMESİ 

İlk olarak Boyut Taşını şarj etmelisiniz. Bunu yapmak için sizin için gereksiz olan bir eşyayı Tamir/Restorasyon/Şarj penceresinde Malzeme bölümüne yerleştirin ve Taşı Şarj Et tuşuna basın. Bu işlemi yaptığınızda Boyut Taşı şarj olacaktır.

Unutmayın - Malzeme bölmesine koyduğunuz eşya yok olacaktır ve geri getirmek mümkün değildir!


[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fuimg2.gpotato...466399.jpg]

Kullanmış olduğunuz eşyayı Restore etmenin iki yolu vardır:

Eşyayı kullanımdan çıkararak
 Tamir/Restorasyon/Şarj penceresinde Hedef alanına koyarak Restore Et tuşuna basın.

[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fuimg2.gpotato...534041.jpg]

[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fuimg2.gpotato...535634.jpg]

Yada Donat penceresinde yer alan Tümünü Restore Et tuşuna basın. Tümünü Restore Et tuşu yaratıklar için kullanmış olduğunuz eşyaları yada sihirlendirilmiş petleri restore etmeyecektir!

KIRILMIŞ EŞYANIN TAMİRİ

Sürekliliği biterek kırılmış olan bir eşyayı onarmak için, Kırılmış eşyayı Tamir/Restorasyon/Şarj penceresinde Hedef alanına koyun ve aynı eşyadan bir tanede malzeme bölümüne koyarak Onar tuşuna basın. Malzeme bölmesine koyduğunuz eşya aynı sihirlendirmede olmak zorunda değildir. Onarım başarısızlıkla sonuçlanabilir.

[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fuimg2.gpotato...570482.jpg]

Alternatif olarak Tüccarlar Derneğinden Hektor'un Çekici adlı ürünü alarak sürekliliği biterek kırılmış eşyalarınızı onarabilirsiniz.

Yüksek Emel Eşyaların Faydaları

Yüksek Emel eşyalar 11 farklı bonusa sahiptirler ve karakterinizi istediğiniz şekilde optimize etmenize olanak sağlarlar.

Bonus Çeşitleri:


[Resim: cache.php?img=http%3A%2F%2Fi.imgbox.com%2FeX7HIrBt.jpg]

3 farklı set bulunmaktadır:

Korkusuz < Şeytani < Cadı

Örneğin Cadının Koruma eşyasını elde ettiğinizde vermiş olduğu defans ve sürekliliği Şeytani Koruma’dan daha fazla olacaktır.

Ayrıca eşyaların sihirlendirme sonucu verdiği bonuslarda setlere göre farklılık gösterecektir. +5 Cadı'nın Hançerinin vereceği bonus değer +5 Şeytani Hançer'in vereceği bonustan daha fazladır.

BİLMEK İSTEYECEĞİNİZ DİĞER NOKTALAR

• Süreklilik sadece Yüksek Emel Eşyalar, Boss kartları ve Sihirlendirilmiş yaratık kartları için geçerlidir.

• Süreklilik sıfıra düştüğünde, eşya kırılır ve tamir edilmedikçe daha fazla kullanılamaz.

• Karakteriniz yaratıklar tarafından öldürüldüğünde maksimum %10 olmak üzere eşyanız süreklilik kaybeder. (Karakteriniz PvP veya 
Zindan Kuşatmalarında öldüğünde ise süreklilik azalmaz.)


Bu Konudaki Yorumlar
Rappelz Online Eşya Tamir / Restorasyon / Şarj Rehberi - Yazar: burakgungor - 27-07-2019, Saat: 09:36

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rappelz Online Şehirler Rehberi burakgungor 0 44 27-07-2019, Saat: 09:38
Son Yorum: burakgungor

Hızlı Menü:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi