Forum Gündemi:
Web Sitesi Logosu

Konu Başlığı : Silah Yükseltme Rehberi

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : burakgungor
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Süper Moderatör
******
202
mesajlar
202
konular
1
REP PUANI
12-07-2019
(Kayıt Tarihi)
(Cinsiyet)
#1
27-07-2019, Saat: 11:36

Silah yükseltme nedir?




Mağazada satılan ve yükseltmeye uygun olan silahlara ek özellikler kazandırmanız anlamına gelir.


Yükselttiğim silahın süresi bittiğinde yükseltmem ne olacak?


Yüselttiğiniz bir silahın süresi bittip tekrar satın aldığınızda, yükselttiğiniz oranda kullanmaya devam edebilirsiniz. 


Silahımın yükseltmeye uygun olup olmadığını nasıl anlarım?


Yükseltilmeye uygun silahlar mağazada ve çantanızda aşağıdaki gibi görünür.


[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....e0c980a558]
 

Silah yükseltme için ne gerekiyor?



V1.04 sürümüyle birlikte her maç sonunda oyuncularımız, maç içerisindeki başarılarına göre Demir, Krom ve Titanyum kazanıyorlar. Bu materyalleri biriktirerek yükseltme ekranında silahınıza farklı özellikler kazandırabiliyorsunuz. Maç sonlarında kazandığınız materyalleri aşağıdaki ekranda görebilirsiniz.


[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....a95df943a2]
 

Her maç sonunda kazandığınız materyallerin toplamını Bilgilerim ekranı üzerinden görebilirsiniz. 



[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....8c2401c09d]
 

Silah yükseltmeyi nasıl yaparım?



Silah yükseltme için silah yükseltme ekranına giriş yapın.


[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....0825749e26]
 

Silah yükseltme ekranında, yükseltilmeye uygun silahlar aşağıda kırmızı ile işaretlenmiş alanda görünmektedir. 


[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....8f79e62f91]
 


Yükseltme için ne kadar materyal gerektiğini aşağıda kırmızı ile işaretlenmiş alanda görebilirsiniz. Bu alandaki yeterli materyal sayını bulundurduğunuzda silahınızı yükseltebilirsiniz. Yükseltme sonucunda silahınıza eklenecek ek özellikleri görmek için, sağ tarafta bulunan ve sarı ile işaretlediğimiz "Kıyaslama" bölümüne bakabilirsiniz. Meteryalleriniz tam olduğunda, ve silahınızı yükseltmek istediğinizde beyaz renk ile işaretlediğimiz "Yükselt" butonuna basarak silahınızı yükseltebilirsiniz.

[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....645a9e3d45]
 

Başarı oranı nedir?



Yükseltme seviyeleri arttıkça, yaptığınız yükseltmelerde başarısızlık durumları söz konusu olabilir. Bu durumda, materyallerinizin %50'si kullanılamaz hale gelir. Yükseltme sırasında başarı oranınızı kırmızı ile işaretlediğimiz "Başarı Oranı" tablosu üzerinden görebilirsiniz. Başarı oranınızı arttırmak, ya da oluşabilecek kayıpları azaltmak için sarı ile işaretlediğimiz, Başarı oranı arttırıcı veya kayıp azaltıcı ürünleri satın alabilirsiniz. 


[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....7cb881bd8b]
 

Element paketleri 



Yükseltme için gerekli materyalleri, Zula Parası veya Zula Altını ile oluşturduğumuz paketler aracılığı ile satın alabilirsiniz. Yükseltme ekranının sol tarafında bulunan bu paketler sayesinde, yükseltme için gerekli olan materyalleri hızlı bir biçimde tamamlayabilirsiniz.


[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....541772f1fb]
 

Yonca Sistemi



Maç sonlarında kazandığınız materyal miktarını arttırmak için var olan sistemdir. Bu sistem sayesinde biriktirdiğiniz "Yoncalar" sayesinde kasa açarak, materyal kazanımınızı arttırabilirsiniz. Günde 1 adet yonca yaprağı satın alabiliyorsunuz, bunun haricindeki yonca yapraklarını doldurmak için, bol bol maç oynayarak tecrübe puanı kazanmanız gerekiyor. 


Örneğin; Yoncanızdaki yaprak sayısını arttırmak için 500 tecrübe puanına ihtiyacınız var. Yaprağınız dolduğundunda üst seviye kazanma şansınız artıyor. Yani yonca şansınız arttıkça, daha zor elde edebileyeceğiniz materyalleri kazanabiliyorsunuz ( krom, titanyum).


Yonca yapraklarınız her sabah 06:00'da sıfırlanıyor. 

[Resim: proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimagevisit....aae9eee671]
 


Hızlı Menü:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi